Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı.

Değerli Meslektaşlarımız

Odamız Yönetim kurulunca oluşturulan temsilcilik ve komisyon başvurularını tamamlayan üyelerimiz ile 02.02.2020 tarihinde Sirkeci Yaşmak Sultan Hotelde bir toplantı gerçekleştirdi.

Temsilcilerimiz ve komisyon üyelerinin yoğun katılımı ile baslayan program Oda Başkanımız Sayın Turgut VARDİ'nin açılış konuşması sonrası Genel Sekreterimiz Sayın Ramazan ÖZMUTLU tarafından " Bölge Temsilcilikleri  Yönergesi  " ve " Optisyen/Gözlükçülerin Mesleki Sorumluluğu Altındaki İsyerlerinde Optisyen/Gözlükçülerin Çalışmalarını Denetleme Yönergesi " üzerinden bilgilendirmeler yaptı.

Odamız Saymanı Sayın Peyami Çakar iki yönerge ve diğer konularda sorulan sorular ve önerileri  ve  cevaplayarak değerlendirmeleri ile toplantı devam etti.

Yeni göreve başlayan Oda Temsilcilerimize Genel Başkan tarafından " Temsilcilik Belgesi " ile Komisyon Üyelerimize ise " Yetkilendirme Belgeleri " teslim edildi.

Şubat 2020 dönemi içerisinde ilk toplantılarını gerçekleştirecek olqn komisyon üyeleri görev dağılımı ve çalışma konularını iş ve işlemleri karar defterlerine yazarak faaliyete başlamış olacaklar.

Denetçi Optistisyen/Gözlükçülerimiz de Şubat 2020 dönemi içerisinde eğitimleri tamamlanarak göreve hazır hale gelmeleri yonetim kurulumuzca sağlanacaktır.

Pazar günü gerçekleştirdiğimiz programa katılım sağlayan değerli temsilcilerimize teşekkür eder, yeni dönemde görevlerinde başarılar dileriz. Ayrıca Yönetim Kurulumuzun çalışmalarına ışık tutacak, yön verecek katkı ve düşünceleri ile bizleri zenginlestirecek komisyon üyelerimize de teşekkür ederiz.

Bölge Temsilcilikleri  Yönergesi

Resim Galerisi

Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı.  Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı. Bölge Temsilcileri ve Komisyon Üyeleri Görev Belgelerini Aldı.

Ekleme Tarihi : 03.02.2020 Görüntülenme Sayısı : 108218