Değerli Üye Meslektaşlarımız,

Bilindiği üzere 30 Aralık 2019 tarihinde SGK tarafından yayımlanan duyuru ile yürürlükte bulunan 2018 Yılı Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Kurum tarafından 1 ( bir ) yıl süresi uzatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Bu bağlamda SGK Duyurusu gereği son gün olan 15 Ocak 2020 tarihi mesai bitimine kadar iş ve işlemlerin tamamlanması gerektiği bilgisi paylaşılsa da Birliğimizin gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda EK SÜRE verileceği, SGK tarafından EK  SÜREYE ilişkin yapılacak Duyuru ayrıca Web sayfalarımız aracılığı ile paylaşılacaktır.

İstanbul ilinde faaliyet gösteren mesul müdür üyelerimiz EK’ye yer alan dilekçe ile  birlikte SGK Sözleşme Ücreti Ödeme Dekontunun Odamıza teslim etmesi,

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde faaliyet gösteren mesul müdür üyelerimizin EK’te kendi illeri için hazırlanan dilekçe ve SGK Sözleşme Ücreti Ödeme Dekontunu Kurum İl Müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Dilekçelerin Mesul Müdürler tarafından imza ve kaşe yapılması gerekmektedir.

İstanbul Dilekçe…

Edirne Dilekçe...