Değerli Üye Meslektaşlarımız,

2020 Güz dönemi Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programlarına kayıt başvuruları 08.11.2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Yaz dönemi sertifika programına katılamayan / yeni kayıt yaptırmak isteyen üyelerimiz https://esertifika.anadolu.edu.tr/basvuru adresinden başvuru yapabilirler.

e-Sertifika programlarındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 almak gerekmektedir. Sınav sonunda öğrencilerin derslerdeki başarı durumunu gösteren Sınav Sonuç Belgesi internette yayınlanacaktır. Bir programdaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait sertifikayı almaya hak kazanacaklardır.

Bilgilerinize,

2020 Güz Dönemi e-Sertifika Programları Akademik Takvimi (Yeni)

İnternetten kayıt başvuruları

05.10.2020 – 08.11.2020