Değerli Meslektaşlarımız,

26 Ekim 2020 Pazartesi günü İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri ve İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Sayın Uz. Dr. Hasan Basri VELİOĞLU Oda Başkanımız Sayın Ayhan DEMİRCAN, Başkan Yardımcımız Sayın Tayfun KANBER ve Genel Sekreterimiz Sayın Ali ATAY tarafından makamında ziyaret edilmiştir.

Sektörümüz ve meslektaşımız açışından sorun teşkil eden aşağıda paylaştığımız konularla alakalı görüşme gerçekleştirildi.

Reçete Kayıt Defterlerinin yönetmelik hükümlerine göre online ortamda tutulması ve konuyla alakalı gerekli altyapı çalışmalarının başlatılması,

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘nin Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlı Hizmetleri Sınıfı Personellerine “Sağlık Çalışanı Kartı” kapsamında Ücretsiz Ulaşım ve Otopark Hizmetinden faydalanabilmesi için Optisyen/Gözlükçülerin Bakanlık web servisinde tanımlanması konusunda gerekli çalışmaların yapılması,

Özel Hastanelerin ve Göz Doktorlarının sosyal mecralarda lazer/akıllı lens tedavisi adı altında Kanun’a aykırı talep artırıcı reklam yapmalarının engellenmesi,

Göz Hekimi olması sebebiyle toplantımızda görüşme gerçekleştirdiğimiz konuların yakın takipçisi olacağı sözünü veren Sayın Uz. Dr. Hasan Basri VELİOĞLU ‘na teşekkür ederiz.

İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu

Ekleme Tarihi : 26.10.2020 Görüntülenme Sayısı : 8349