Değerli Üye Meslektaşlarımız,

2020 Yaz dönemi Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programlarının sınavları 27.09.2020 tarihinde Türkiye’de 81 ilde online olarak gerçekleştirilecektir.

e-Sertifika programlarındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 almak gerekmektedir. Sınav sonunda öğrencilerin derslerdeki başarı durumunu gösteren Sınav Sonuç Belgesi internette yayınlanacaktır. Bir programdaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait sertifikayı almaya hak kazanacaklardır. Sertifika almaya hak kazanan öğrenciye sertifika belgesi 2 Kasım 2020 tarihinden itibaren gönderilecektir.

Uyarı! Sertifika almaya hak kazanan İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-Sertifika programı öğrencilerine sertifikaları 2 Kasım 2020 tarihinden itibaren AÖF bürolarından verilecektir.

İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri  e-Sertifika programına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış Anadolum eKampüs Sistemi üzerinden erişilebilen PDF formatındaki ders kitaplarına https://ekampus.anadolu.edu.tr/# adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize,

Ekleme Tarihi : 14.09.2020 Görüntülenme Sayısı : 19981