Değerli Üye Meslektaşlarımız,

Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Yönetmeliğinin 47 inci maddesi “ (1) Yönetim Kurulu, ihtiyaç duyulduğu takdirde odanın faaliyet bölgesine dahil il ve ilçe merkezleri ile gerek görülecek olan diğer yerlerde Kurulun görev süresince çalışmak üzere oda temsilcileri atayabilir. Atanan temsilciler, görevde bulunacakları bölgenin mülki amirliklerine ve ilgili bulunan diğer kurum ve kuruluşlara bildirilir. “ şeklindedir.

Bu bağlamda I. Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu kararı ile Bölge Temsilcilerimiz ile aktif ve vizyoner bir oluşum içerisine olabilmek, sahada yaşanılan sorunlara anında müdahale edebilmek, geçmiş dönemlerdeki deneyimlerini bizler ile paylaşabilen meslektaşlarımızla ekip çalışması yapma arzusunda bulunmaktayız.

Bölge Temsilcilikleri başvurusu için 13.09.2020 – 30.09.202 tarihleri arasında aşağıda yer alan formu doldurabilirsiniz.

Değerli görüş, öneri ve tecrübelerinizi bizler ile paylaşacağınız için şimdiden teşekkür ederiz

Ekleme Tarihi : 13.09.2020 Görüntülenme Sayısı : 20628