Değerli meslektaşlarımız,

Genel Kurul seçim sonuç listesine ekte yer verilmiştir.

Bilgilerinize,

Değerli meslektaşlarımız, Bilindiği üzere 5193 sayılı Optisyenlik Hakkında Kanun'a ek madde 1 ilave edilerek kamu kurumu niteliğinde Optisyen-Gözlükçüler Odaları Ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliğinin ilk genel kurulu 17/3/2019 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilmiştir. Faaliyette bulunan derneklerimizin Bakanlığımıza bildirdiği 118 delegenin 95 inin katıldığı genel kurul ile " Gözlükçülük " mesleğimiz bugüne kadar dernek sıfatı ile temsil edildikten sonra Kamu Kurumu niteliğinde odalar ve birlik ile temsilciliğine devam edecektir. Yeni seçilen Birlik yönetim Kurulu mezkur mevzuat çerçevesinde yönetmelik, gözlükçülük meslek etik kuralları ( Deontoloji Tüzüğü ) ve Odaların oluşumu ile olağan genel kurul toplantılarının yapılması ile yetkili kılınmıştır. Türk Eczacılar Birliği Kanunu ile kıyasen uygulanacak olması mesleki çalışmalara yeni bir iğme,Yen'i bir sayfanın başlangıcı olacağına inancımızla çalışmaya devam edeceğiz. Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği seçimleri mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun, gelişmeler yine Web sayfalarımız aracılığı ile ayrıca paylaşılacaktır. Genel Kurul seçim sonuç listesine ekte yer verilmiştir. Bilgilerinize,

Ekleme Tarihi : 20.03.2019 Görüntülenme Sayısı : 4692