Değerli Üye Meslektaşlarımız,

I.Bölge İstanbul Optisyen ve Gözlükçüler Odası yönetim kurulu üyesi ve Optik Koop Başkanı Sayın İlker AYAZ, İstanbul Optisyen ve Gözlükçüler Odası Bahçelievler temsilcisi Sayın Osman KELEŞ ve İstanbul Optisyen ve Gözlükçüler Odası Disiplin Kurulu Üyesi ve İstanbul Ticaret Odası Gözlükçülük meslek komite üyesi ve meclis üyesi Sayın Orhan KÜRELİ, sektör sorunlarının giderilmesi noktasında yaptıkları çalışmalar doğrultusunda 13 Temmuz 2020 tarihinde İstanbul Optik Koop merkez ofisinde Adalet ve Kalkınma Partisi  İstanbul Milletvekili, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Sayın Hasan TURAN’ ı konuk etti.

İki saat süren görüşmede yıllardır iyileştirilmeyen SGK SUT fiyatlarından, e-ticaret sitelerindeki Lens-Çerçeve satışlarına, İstihdam’ dan 7 Haziran da revize edilen Referans fiyatlarına kadar Sayın Turan’ a ayrıntılı bir sunum yapıldı.

Ayrıca sektörel sorunlarımızın yer aldığı oldukça detaylı hazırlanmış iki dosya vekile sunuldu.
Sohbet arasında bir yandan dosyaları da inceleyen Sayın Turan, dosyalarda belirtilen sektör sorunlarımızı ilgili kurum yetkilileri ile paylaşacağını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi  İstanbul Milletvekili, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Sayın Hasan TURAN’ a destekleri ve nazik ziyareti için teşekkür ederiz.

Ekleme Tarihi : 13.07.2020 Görüntülenme Sayısı : 12790