Bilindiği üzere 1 Temmuz 2020 tarihi itibari ile  ''İş Sağlığı ve Güvenligi Kanunu '' Az Riskli olan müesseselerimiz için ertelemeler sonrası  yürürlüğe girdi. Müesseselerimizde iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi  atamamiz gerekmektedir.

İşveren veya müessese yetkilendireceginiz birisinin işveren vekili olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesinin sertifika eğitimine müracaat edebilir ve bu belgeyi alabilirsiniz. Bu belge, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı istihdam etmenize gerek kalmaksızın uzmanın görev ve sorumluluklarını  işveren veya işveren vekili olarak yerine getirme mecburiyetimiz olacaktır.

Diğer bir ifade ile bu belgeyi aldıktan sonra İSG uzmanının az riskli müesseselerimiz için gerçekleştireceği görev ve sorumluluğu da yerine getirmeniz halinde size cezai işlem uygulanmayacaktır. Bu belgenin alınması sorumluluklarımızı ortadan kaldırmamaktadır.

Odamız olarak İş Sağlığı ve Güvenliği  Uzmanı ve İşyeri Hekimi için görüşmeler devam etmekte olup anlaşma sağlanması halinde en kısa süre içinde sizlerle ayrıca web sayfamızdan paylaşılacaktır.

İşveren ve  işveren vekili  için Sertifikaya müracaat etmek isteyen meslektaşlarımız  Eskisehir Anadolu Üniversitesi 5 Temmuz 2020 tarihine kadar uzatmıştır.

Başvuru için linke tıklayınız:

Ekleme Tarihi : 04.07.2020 Görüntülenme Sayısı : 18020