Son günlerde 2020 yılı oda aidat bedellerinin tahsil edildiği, 2020 SGK sözleşme ücretinin aidatdan mahsup edilmediği, oda yöneticilerini " Geçici " olarak tanımlayarak ve siz değerli üyelerimizi eksik ve yanlı paylaşım yapmak suretiyle kendi menfi çıkarları doğrultusunda  üyesi bulunduğunuz odalarımıza karşı sizleri provake ettikleri maalesef ki görülmektedir.

2020 yılında hepimiz zor günler geçiriyoruz.  Uluslararası bir pandemi nedeniyle bütün sektörlerde olduğu gibi  bizler içinde telafisi güç hasarlar bırakan Mart-Nisan-Mayıs ayları ile devam eden iş kayıpları akabinde    normal iş hayatına geçiş yaşadığımız bu günlerde odamızın öncelikli  gündemi aidatlar değildir.

Biz yöneticilerin asli gündemi siz değerli üyelerimizin iş hayatlarınıza, mesleki faaliyetlerinize, özlük haklarınıza  katmadeğer sağlayacak çalışmalar yapmak ve gerçekleştirdiğimiz projeleri- girişimlerimizi odamız web sayfasından periyodik aralıklarla şeffaflığı esas almak üzere paylaşarak sizleri bilgilendirmektir.

Amacı ve mahiyeti hepimizce malum kişi ve/veya kişilerce, gündemimizde dahi olmayan, odamız ile iletişim kurulmaksızın kendi hayal dünyalarındaki gerçek dışı olguları, sanki gerçekmiş gibi paylaşım yapma garabetinde bulunulmaktadır.

Odamızın yönetim kurulunu " Geçici " olarak tarif etme acziyetinde bulunanlar Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Yönetmeliğini yeniden okumalarını ve okuduklarını anlayabilme başarısını da elde edebilmelerini ümit ediyoruz.

Sonuç olarak;

• 2020 yılı SGK sözleşme ücretleri hakkında tasarrufumuzu vakanın ilk tarihini takip eden yönetim kurulu kararımızı sizlerle paylaştık ve bu kararımızda da herhangi bir değişiklik mümkün değildir.
  • 29.11.2019 tarihine kadar yasal süre içerisinde mesleki sorumluluklarını yerine getirip üyelik işlemlerini tamamlayan meslektaşlarımızdan hali hazırda henüz 2020 yılı için  aidat tahsilatı yapılmamaktadır.
  • Odamıza yeni müessese açılışı yapıp  kayıt yaptıran,  mesul müdür değişikliği yapılan ve yeni mesul müdür kaydı yaptıranlar 2020 yılı için aidat ödemesi yapmaktadırlar.

Bilgilerinize,

Ekleme Tarihi : 04.07.2020 Görüntülenme Sayısı : 18492