Cumhurbaşkanlığı ve ilgili Bakanlıklar tarafından yapılan açıklamalar sonucunda;

!YKS'nin yapılacağı 27 Haziran Cumartesi günü
09.30-15.00 saatleri arasında

!YKS'nin yapılacağı 28 Haziran Pazar günü ise
09.30-18.30 saatleri arasında

Sokak kısıtlaması yapılacağı bilgisi paylaşılmıştır.

T.C. İçişleri Bakanlığının bundan önceki sokağa çıkma kısıtlaması hakkında yayınladığı genelgeler kapsamında anılan tarihlerde uygulanacak kısıtlamalarda siz değerli üyelerimizin sınava girecek olan çocuklarımızın acil optik ürün  ihtiyacı olması halinde hizmet sunumunun yerine getirilmesi, kısıtlama saatinin dışında kalan saat 15.00 sonrası da müesseselerimizin faaliyetine devam edebilmesi amacıyla ;

1-) 27 Haziran 2020 tarihlerinde sabah 9'dan önce müessesesinde bulunmak şartı ile hareket etmesinde engel bir durum bulunmadığı, ilaveten bir belge veya kayda da ihtiyaç olmadığı,

2-) 27 Haziran 2020 tarihlerinde sabah 9.00 - 15.00 arasında müessesede bulunmak amacıyla fiziki olarak hareket etmesi veya seyahat etmesi gerekliliğinde odamız web sayfası üzerinden üye giriş kısmında " Sağlık Meslek Mensubu Kimlik Belgesi " ile müessese adına İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen " Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi " fotokopisininde yanjnda bulundurarak sokağa kısıtlama saatinde de çıkarak iş yerindeki görevi başına gidilebileceği,

3-) 27 Haziran 2020 tarihlerinde sabah 9 dan önce müessesesinde bulunmak şartı ile hareket etmesinde engel bir durum bulunmamasından dolayı müessese deki görevi başında bulunanların kısıtlama saatleri 09.00 - 15.00 arasında müessese dışında  fiziki olarak hareket edemeyeceği,

Ekleme Tarihi : 26.06.2020 Görüntülenme Sayısı : 8954