Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbul Optisyen ve Gözlükçüler Odası yönetim kurulu olarak  Edirne – Tekirdağ - Kırklareli İllerinde faaliyet gösteren Optisyen-Gözlükçü unvanına sahip mesul müdür ve personel çalışma belgesine sahip olan meslektaşlarımızın üyelik, oda kayıt işlemleri, oda ve birlik çalışmaları, projeler ile meslektaşlarımızın kamu kurumu niteliğinde odanın görev ve sorumlulukları, faaliyet, yetki alanları hakkında 5 Ekim 2019 Cumartesi akşamı saat 20:30 – 23:00 arası Lüleburgaz da bilgilendirme ve istişare  toplantısı düzenledik.

Bölgedeki meslektaşların katılımı ile düzenlenen toplantıda İstanbul optisyen ve gözlükçüler odası başkanı Sayın Turgut VARDİ’nin açılış konuşmasının ardından Oda Genele Sekreteri Sayın  Ramazan ÖZMUTLU tarafından gerçekleştirilen sunumda oda kayıt işlemleri, oda ve birlik mevzuatı ile gözlükçülük faaliyetinde neler değişeceğini, olağan Genel kurula giden süreçte neler olacağını aktaran bilgi paylaşımı yapıldı.

Yönetim Kurulu üyelerimiz, İlker Ayaz, Peyami Çakar ve Nuri Uzun tarafından meslektaşlarımızdan gelen sorular cevap bulurken, değerli görüş ve düşüncelerini paylaşan meslektaşlarımız ile mesleki çalışmalarımıza yön verecek bilgi alışverişi yapıldı.

Toplantıya katılım sağlayan meslektaşlarımıza teşekkür eder, bir sonraki istişare toplantımızda görüşmek üzere,

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu

Ekleme Tarihi : 12.10.2019 Görüntülenme Sayısı : 4670