Değerli Meslektaşlarımız,

11 Ekim 2019 Cuma akşamı Bahçelievler merkez olmak üzere çevre ilçelerde faaliyet gösteren meslektaşlarımız ile odamız yönetim kurulu istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda ikram edilen yemekten sonra Oda Başkanımız Sayın Turgut VARDİ tarafından oda kanunun yasalaşma süreci ve gelinen son aşamadaki durum hakkında detaylı bşr paylaşım yapılarak meslektaşlarımızın bu kutlu yolda neler yaşandığını, gerçeklerin neler olduğu tek tek aktarıldı.

Oda Genel Sekreterimiz Sayın Ramazan ÖZMUTLU ise yasalaşan oda kanunu, yönetmelik ve oda üyelik işlemler hakkında sunum gerçekleştirdi. Oda Kayıtları, oda kayıt işlemleri sonrası genel kurul ve mesleki hayatımızda oluşacak gelişim ve düzenlemeler hakkında bilgi paylaşımı yaptı.

Toplantının sonunda katılım sağlayan değerli meslektaşlarımızın soruları  yönetim kurulu üyelerimiz Sayın İlker AYAZ, Sayın Peyami ÇAKAR, Sayın Nuri UZUN ile cevap bulurken, mevcut kurucu oda yöneticilerinin gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ederek böyle bir gece düzenlenmesinden memnuniyetlerini ifade ettiler.

Toplantıya katılım sağlayan değerli meslektaşlarımızın kıymetli düşünce ve görüşleri ile çalışmalarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eder, bir sonraki istişare toplantımızda görüşmek üzere,

İstanbul Optisyen Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu

Ekleme Tarihi : 12.10.2019 Görüntülenme Sayısı : 4664