Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbul ili ;

1-) Ümraniye, Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Şile ilçeleri 21 EKİM 2019 tarihinde  Ümraniye SALON PRİNCESS de,

2-) Fatih, Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Sarıyer, Beşiktaş ve Eyüp Sultan ilçeleri 23 EKİM 2019 tarihinde Fatih SULTAN SARNIÇ da

3-) Pendik, Kartal ve Tuzla ilçeleri 30 EKİM 2019 tarihinde Pendik ADA  tesislerinde,

4-) Beylikdüzü, B.Çekmece, Arnavutköy, Silivri ve Çatalca ilçeleri 1 KASIM 2019 tarihinde Büyükçekmece GÜZELBAHÇE DAVET SALON unda,

5-) Kadıköy, Maltepe ve Ataşehir ilçeleri 4 KASIM 2019 tarihinde Maltepe AKÇA PASTA CAFE de,

Olmak üzere faaliyet gösteren Optisyen-Gözlükçü unvanına sahip mesul müdür ve personel çalışma belgesine sahip olan meslektaşlarımızın üyelik, oda kayıt işlemleri, oda ve birlik çalışmaları, projeler ile meslektaşlarımızın kamu kurumu niteliğinde odanın görev ve sorumlulukları, faaliyet – yetki alanları hakkında paylaşım, bilgi alışverişi yapılmak üzere yemekli toplantılar yapılacaktır.

Üyelik işlemlerinin 29 Kasım 2019 günü sonrasına  kalması halinde SGK Sözleşmesi iptali ve Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi faaliyeti durdurulması ile ilgili konularında cevap bulacağı yemekli toplantılara DAVETLİSİNİZ.

Toplantılarda akşam yemeği ikram edileceğini hatırlatır, Siz değerli meslektaşlarımızı aramızda görmek isteriz.

I.Bölge İstanbul  Optisyen Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu

LCV ; (Lütfen Cevap Veriniz)

Gsm: 537 216 36 26 Ahsen Hn.

Ekleme Tarihi : 12.10.2019 Görüntülenme Sayısı : 4685