Birliğimiz tarafından sürdürülen sıralı görüşmeler sonucunda Halk Bankası İşe Devam - Küçük İşletme Can Suyu Kredisi görüşmelerinde Odamızın faaliyet belgesi ile kredi kullanma imkanı oluşmuştur. Birliğimiz tarafından anılan konu hakkında yapılan duyuru EK'tedir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İŞE DEVAM- KÜÇÜK İŞLETME CAN SUYU KREDİSİ

Esnaf Destek Paketi’nden faydalanamayan; Sanayi, Ticaret, Sanayi ve Ticaret Odaları ile Ticaret Borsaları ve Deniz Ticaret Odalarına kayıtlı olan, TÜRMOP Üyesi SMMM ve YMM Odalarına kayıtlı olanlar, Eczacı Odaları’ na kayıtlı olanlar,  Diş Hekimliği Odaları’ na kayıtlı olanlar, Veteriner Hekimler Odasına Kayıtlı olanlar, Optisyen- Gözlükcüler odalarına kayıtlı olan  kesinleşmiş son mali yıl sonu cirosu 3.000.000 TL’yi aşmayan, gerçek kişi (şahıs işletmesi) firmalarkrediden faydalanabilir.

Esnaf Destek Paketi’nden faydalanan küçük işletmeler bu krediden faydalanamamaktadır.

İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi’ne başvuruda bulunan müşterinin; iflas, fesih, iflas erteleme, iflas erteleme tedbir ve konkordato kararı olmaması, aktif takip kaydının bulunmaması gerekmektedir.

Krediden 01.04.2020 tarihinden evvel kurulan şahıs işletmeleri faydalanabilecektir.

KREDİ LİMİTİ

Nakit Kredi Azami Limiti:

İşe Devam Desteği – Küçük İşletme Can Suyu Kredisi azami 25.000 TL’ye kadar nakit kredi kullandırılabilecektir. Aynı risk grubuna bağlı işletmelerin grup bazında kullanabileceği azaminakit kredi tutarı 25.000 TL’dir. Ayrıca Başvuru-Davranış Notuna göre AZAMİ 25 .000 TL ye kadar Paraf  KOBİ Kart Verilebilmektedir.

KREDİ TÜRÜ, VADESİ VE GERİ ÖDEME ŞEKLİ

Kredi vadesi 6 Ay Anapara ve Faiz Ödemesiz Dönemli olmak üzere toplam 36 Ay’dır.

KREDİYE UYGULANACAK FAİZ VE KOMİSYON ORANI

Kredi’ye yıllık %7,50 faiz oranı uygulanacaktır.Kredi kullandırımı sırasında bir defaya mahsus %0,75 peşin kredi komisyonu tahsil edilecektir.KGF’nin kefalet tutarı üzerinden %0,75 KGF kefalet komisyonu KUTA ekranından tahsil edilecektir.

BAŞVURULAR www.halkbank.com.tr ve www.halkbankkobi.com.tr üzerinden online YAPILMAKTADIR. Başvuru yaparken İŞE DEVAM- KÜÇÜK İŞLETME CAN SUYU KREDİSİ‘sini  seçmeyi unutmayınız.

Ekleme Tarihi : 07.05.2020 Görüntülenme Sayısı : 32616