Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbul ili, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Bahçelievler, Başakşehir, Esenler, Gaziosmanpaşa, Güngören, Küçükçekmece, Sultangazi, Zeytinburnu ilçelerinde faaliyet gösteren Optisyen-Gözlükçü unvanına sahip mesul müdür ve personel çalışma belgesine sahip olan meslektaşlarımızın üyelik, oda kayıt işlemleri, oda ve birlik çalışmaları, projeler ile meslektaşlarımızın kamu kurumu niteliğinde odanın görev ve sorumlulukları, faaliyet – yetki alanları hakkında paylaşım, bilgi alışverişi yapılmak üzere 11 Ekim 2019 Cuma akşamı saat 20:30 – 23:00 arası Bahçelievler Piramit Davet Salonunda yemekli toplantı yapılacaktır.

Üyelik işlemlerinin 29 Kasım 2019 günü sonrasına  kalması halinde SGK Sözleşmesi iptali ve Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi faaliyeti durdurulması ile ilgili konularında cevap bulacağı yemekli toplantıya DAVETLİSİNİZ.

Toplantıda akşam yemeği ikram edileceğini hatırlatır,  11 Ekim 2019 Cuma akşamı siz değerli meslektaşlarımızı aramızda görmek isteriz.

I.Bölge Optisyen Gözlükçüler Odası Yönetim Kurulu

LCV

Gsm: 537 216 36 26 Ahsen Hn.

Tarih : 11 Ekim 2019 Cuma

Saat :  20:30 – 23:00 arası