COVİD 19 pandemisinin bulaş riski devam ettiği bu günlerde fiziki ortamda toplantı ve görüşmeler maalesef yapılamamaktadır. I.Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası olarak Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği Yönetmeliği kapsamından Birliğimize bilgi, tecrübe ve kurumsal hafıza olarak talep olunursa katkı verebileceğimizi, bu durumun diğer 19 bölge odamız ile de paylaşarak bu zor günleri birlikte daha müreffeh günlere taşıyacağımızı ifade eden bir yazışma yaptık.

Birlikte daha güçlü olacağımıza inanan biz yöneticiler mevzuat hükümleri çerçevesinde hareket ederek oluşabilecek gayri resmi durum ve bilgi kirliliklerine yol vermeyecek ve üyelerimizin menfaatine ve mesleki faaliyetlerini kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatırız.

19 Odamız ile gerçekleştirilen yazışma...

Ekleme Tarihi : 28.04.2020 Görüntülenme Sayısı : 38614