COVİD 19 pandemisi nedeniyle başta siz üyelerimiz olmak üzere ekonomik alanda yaşanılan daralma ve müesseselerimizin devamının tesis edilmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz girişimler sonrası Şekerbank ile Nace Kodu 477803 ( Perakende Gözlükçülük Hizmetleri ) olarak faaliyet gösteren tüzel kişiliğe de sahip müesseselerimizin ve Optisyen-Gözlükçü unvanına sahip üyelerimizin kullanımına sunulan kredi başvuruları için istenilen belgeler EK'tedir.

Anılan krediye müessese sahibi ve mesul müdürü optisyen/gözlükçü unvanına sahip üyelerimiz ile tüzel kişilik marifeti faaliyetini  mesul müdür istihdam ederek sürdüren müesseselerimizde müracaat edebileceklerdir.

Şekerbank Kredisi için İstenilen Belgeler ;

Son 3 yıllık Kurumlar vergi beyannamesi 2017-2018-2019  (Şahıs firması ise Gelir vergi beyannamesi) 2017-2018- 2019  ve detay mizanları ile beraber, mizanlar EXCEL formatında

Vergi levhası, İmza Sirküleri,şahıs firması ise imza beyannamesi, Faaliyet Belgesi, Kuruluş gazetesi,

Oda kayıt belgesi ( Mesul Müdür için )

Tüzel Kişilerde birden fazla şubesi bulunanlar da  her şubesi için Mesul Müdür Oda Kayıt Belgesi

Ortaklar kimlik fotokopisi

Firma veya Ortaklar var ise  mal varlık dökümü (Tapular ve Araç Ruhsatlar) önem arz etmektedir.

Ekleme Tarihi : 16.04.2020 Görüntülenme Sayısı : 44204