COVİD -19 Pandemisi ülkemizde görülmeye başlandığı ilk günlerden beri meslektaşlarımızın yaşadığı olumsuz ekonomik ve diğer sorunlar nedeniyle mezkur yönetmelik ve hukuki düzenlemeler gereği Birlik kültürünü özümsemiş, Birlikte daha güçlü olacağımıza olan inancımıza sorunlarımızı ve çözümleri noktasında iletişim kurulacak kurum ve kuruluşları da belirterek Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Merkez Heyeti Başkanlığına sunduk. Aradan neredeyse 20-25 gün geçmesine rağmen üyelerimiz adına Birliğimize yazılı ve sözlü  aktardığımız taleplerimiz hakkında bugün de dahil olmak üzere henüz  yazılı veya sözlü geri bildirim maalesef alamadık.

Bu bağlamda; Odamız İstanbul merkezli olmak üzere Edirne-Tekirdağ-Kırklareli illerinde faaliyet gösteren meslektaşlarımız için Genel Başkanımız Sayın Turgut VARDİ, Saymanımız Sayın Peyami ÇAKAR ve diğer yönetim kurulu üyeleri de başta Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği olmak üzere kurum ve kuruluşlarla görüşmelere ivedilikle  başlanmış olup gelişmeler yine web sayfamız aracılığı ile sizlerle paylaşılacaktır.

Tedarikçi firmalar ile var olan açık hesabınız, vadesi gelmemiş senet, çek vb ve taahhütlü alım anlaşmalarınız başta olmak üzere COVİD 19 pandemisi nedeniyle ödemelerinizde gereken hassasiyeti göstermeyen  veya gösteremeyen firmaları EK'te yeralan Formu doldurarak tarafımıza iletilmesini sağladığınız da Odamız Yönetim Kurulunca gerekli görüşmeler yapılarak üyemiz menfaatine fayda sağlanmaya çalışılacaktır.

Bugüne kadar pandeminin ilk vuku bulduğu andan itibaren üyelerimize ödemede kolaylık sağlayan ve hep birlikte aile olmamızı hissettiren, birlikte güçlü olduğumuza inandıran değerli üretici, ithalatçı, tedarikçi ve depoların yonetim kurulu başkanlıklarına ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Talep Formu İçin Tıklayın

Tedarikçi, Üretici, İthalatçı ve Depolar ile ilgili Birliğimiz ile gerçekleştirilen sözlü taleplerimiz ile birlikte  yazdığımız yazı
.......

Ekleme Tarihi : 16.04.2020 Görüntülenme Sayısı : 42954