Değerli Meslektaşlarımız

3 Eylül 2019 tarihinde İstanbul Yaşmak Sultan hotelde I. Bölge İstanbul Optisyenler -Gözlükçüler Odası kurucu üyeler ile temsilcilikler bir araya geldi.

Çalışma toplantısının açılış konuşmasını Genel Başkan Sayın Turgut VARDİ' nin yaptığı akşamda yönetim kurulu üyesi Ramazan ÖZMUTLU tarafından da odaya kayıt işlemlerinde gerekli olan belgeler ve üyelik formu üzerinden paylaşım gerçekleştirildi. Toplantıya katılan temsilciliklere üye kayıt formu ve odaya kayıt işlemlerinde istenilecek belge listesi dağıtıldı.

Kamu kurumu niteliğinde oda ile mesleki geleceğimizin yeniden düzenleneceği, mesleki hak ve yetkilerimizin yeniden kazanılacagi bir kuruluş ve seçim döneminin başında olduğu bilgisi paylaşıldı.

Bu hafta içinde resmi işlemlerden sonra yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek bölge temsilcilikleri ile ilgili yetki belgesi ve resmi bildirim yazışmaları tamamlanarak üye kayıt işlemleri yapılacaktır.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın İlker Ayaz, Sayın Nuri Uzun, Sayın Peyami Çakar ve Sayın Zeynel Çakırlar'in da paylaşımlar yaptığı toplantıda temsilcilikleri izin soru ve cevapları ile son buldu.

I. Bölge İstanbul Optisyenler ve Gözlükçüler Odası ( İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ) olarak kuruluş işlemleri ve üye kayıt işlemleri resmi web sayfamız ve temsilcilikler marifeti ile ilan edilecek olup, 29 Ağustos 2019 tarihinde yayımlanan resmi gazete sonrası 3 ( üç ) ay içerisinde faaliyette bulunan optisyen /gözlükçü unvanına sahip gerçek kişilerin üye olması zorunlu olduğunu hatırlatır, çalışma toplantısında bizlerle birlikte olan değerli görüş ve düşünceleri ile katkı sunan temsilciliklerimiz e ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Ekleme Tarihi : 04.09.2019 Görüntülenme Sayısı : 4721